Ibland skulle man vilja bara sova bort vissa dagar, och idag är en av dem (eller skall jag säga igår för att det har ju hunnit bli ny dag nu – …. JIPPI).

Ominstallerade mobilen (där började allt).. glömde kopiera över mina kontaker så jag har väl kvar 19 av 240 nr.. (så får du inget sms av mig längre vet du vad det beror på!!)

Jag blev så frustrerad  fick hjärnsläpp och knappade in fel lösenord på mitt Facebook konto (hur lyckas man med det???) och på några korta sekunder var kontot låst… i HELA 24 TIMMAR!!!!
Bara DÄR kunde jag gått och lagt mig, sovit igenom en onsdag för att vad är en dag utan Facebook????

Jag höll på å mecka med telefonen tills 05 på morgonen, fick sedan åka 10:40 till Eriksberg för att hålla min HotMojo, sen hem greja i två timmar sen ned till Kungsgatan för att köra med en kund. Stackars kund.. jag har aldrig sett någon svettas så mycket under sina pilates övningar som honom .. men det kanske beror på att jag PISKADE idag!! hehe (men han verkarde gilla det!) 😉

Sen var det dax.. inspelning av min video inför HotMojo lisencen...(jag kunde inte valt en sämre dag men det gick bra men en omstart)..

från Pias film i lördags

Nu har jag grejat, laddat upp min och Pias film, bränt skivan och den skickas imorgon och kommer då fram fredag (som är desstuom deadline.. så har jobbar vi som vanligt med grymma marginaler!)

MEN det har hunnit bli torsdag, mitt Facebook konto fungerar igen, fåglarna börjat kvittra, Carina hämtar mig vid 11 tiden imorgon, vi lunchar på en golfklubb och jag skall fota – så blir det en bra dag!

Facebook, gott sällskap, ett L-objektiv, en Yogalates och en Pilates boll klass.. ja, det är ju receptet på en bra torsdag! 


Tack Jessica, Lina, Pia, Per och Carina för att ni deltog i min upphetsande film idag! ❤

Puss / Lise

Minnen från igår (en dag jag även kommer minnas utan dessa bildbevis!)

En liten stressad Lise innan inspelningen…

Carina med en sämre slutartid på sin mobilcamera…

Jag och Per diskuterar hans dansuppvisning 
Här snackar vi proffsutrustning (Mehdi hade dött om han såg denna inspelningen)
Tog en paus innan inspelningen med en Chai Latte (det bästa på hela dan..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s