Följande tre ord sammanfattar egentligen min söndag på ett mycket bra sätt:

BodyBalance (Kungsgatan)
Soma Move (Frölunda)
BodyBalance (Mölnlycke)

.. japp, there you go! Det enda jag kan komplettera med är bilder från en resa mellan alla olika ställen (tjoohooo, va spännande…!!!) men sicken tur att alla resor är olika, för ibland är det rätt roligt att bara studera allt som kliver på vagnerna och bussarna.

Vad sägs om denna flickan som verkar glömt byxorna? (hon hade vait så mycket sexigare om hon hade suttit med en en snygg kvinnlig hållning!!)

Flickan på vagnen
Inte flickan på vagnen!
Här är vad klockan var jag kom till till Korsvägen efter ha varit i Mölnlycke (då kan jag lägga till att min buss skulle gå 17:52 från Korsvägen så här snackar vi lååång väntan (med en smula ironi).
I hissen på väg till Frölunda (pass 2 av 3) med min väska (som innehåller det mesta… (en intern grej som endast en person fattar vad betyder. ler)
Att kliva av vagnen och möta SATS loggan igen ökade inte träningssuget (det tog slut kl 1830 i Mölnlycke idag) så jag besökte nedre vångnen och handlade lite middag på Konsum.
Nu lyssnar jag igenom all skön musik jag fick igår… gud va det va många bra låtar!
Tackar alla som tränat för mig idag för all energi – det lever jag så länge på och glöm inte att åker du utan byxor – sitt lite sexigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s