Gud vilket roligt jobb jag har! hahahaha (och nej, det var inte sarkasm i det ”hahaha”… men ett äkta för att jag är så glad!!)

Jag sitter här och umgås med hela världen på Internet! Hur grymt som helst och nu har jag fått kontakt med en man från Google + som har bokat sig på 1 pass i Sthlm ( Högtorget)!

Det är roligt med träning men framför allt vad det ger andra människor! Jag kom dansande hem från Sats Torpavallen imorse efter att ha påbörjat ny träning med min nya PT kund. Jag loggar in på datorn (som jag ALLTID gör) och kommenterar en bild jag ser som handlar om hållning (då måste ju Lise in och kommentera, eller hur??!!) … och allt detta på Google+) som slutar med att mannen bokar in sig på Kinesis Högtorget!
Han har lovat rapportera för mig om sitt möte med Kinesis och Micke efter att han varit där och jag förväntar mig inget annat! hehe…

Nu skall jag låta Google+ samt Facebook vara en stund (får se om det går.. hihi.. man man kan ju alltid göra ett ”försök”) för att göra klart mina anteckningar från dagens PT kund samt förbereda mina 3 pass jag har sedan.

I just love this job!

hmmm… några minuter senare:

nu börjar frågor rulla in på mitt Google+ konto… frågor kring träning, mjölksyra och kost.. *ler* Att jag får lätt kontakt med andra människor visste jag – and I love it!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s