En nöjd Lise på Sats Frölunda efter 2 års uppehåll.

Idag började soft, hann t.o.m tvätta innan mitt första pass (kors i taket!!!) och då vill jag lägga till att det började ”redan” kl 10:30 med en Bodybalance.

Ibland när jag kommer hem på söndagar kan jag verkligen känna av att jag kört 2 Bodybalance (för tro mig, dessa klasser TAR!) men fr.o.m IDAG tänker jag aldrig, aldrig, aldrig mera klaga!!!

Idag har jag haft 3 pass på 3 olika center:

Bodybalance (Sats Kungsgatan kl 10:30)
SOMA Move (Sats Frölunda – special klass kl 15:30)
SOMA Move (Sats Mölnlycke – istället för min BodyBalance, kl 17:30)

Jag var fortfarande varm i kroppen när jag kom ut för mitt andra SOMA pass så det gick bra i början men jag kände benen kändes mer och mer som betong mot den sista låten… och DÅ kände jag att några flera pass hade jag INTE FIXAT!

Fastnade länge i duschen.. och sen åkte jag hem. När jag först kom hem orkade jag inte ens stå i köket för att vänta på min mat.. (fick dra stolen framför micron och väntade där). Var för trött för att äta så jag tog 2 tuggor sen klämde jag i mig ett wienerbröd istället (det åkte jajamensan ner hur lätt som helst!)
.. men sen kom tröttheten.. Jag hade tänkt att kolla TV, men för trött för ens ett ljud…

Jag är så glad jag bor själv när jag har sådana kvällar.. Det tar att underhålla och vara aktiv i hjärnan så länge (i alla fall för denna gamla 43-årig kärringen) och när jag kommer hem vill jag endat ha en skön och tyst dialog med mina nära och kära via SMS eller FB! Helt underbart sätt att kommunicera för oss instruktörer (för jag vet att jag är inte ensam om att känna så här).

Däremot så undrar jag vad man gjorde på 80-90 talet, innan denna teknik fanns? Antingen så fick man ringa upp sina vänner /familj (om man inte var sambos) eller så fick det vara tyst (kanske lika bra ibland!) men kan det vara nyttigt för en relation? Jag vet att jag inte hade inte varit en ”trevlig sambo” ifall jag hade en man som satt hemma och ville ha min uppmärksamhet så här sent efter en sådan här dag.. ledsen men ingen energi kvar….

Nu efter några timmar, åkte datorn fram och jag äter godis som jag köpte igår (åh vad jag kan äta det med GOTT samvete!!!!) och får dessutom lite energi av allt onyttigt socker jag stoppar i mig! YEHAAA!

Jag hör alla ”nyttiga hälsofreaks” skrika ”Men Lise, du behöver fylla på med riktig mat!” och vet du vad, det vet jag men just IDAG … efter vad jag kört, äter jag PRECIS vad jag vill! Punkt slut! Jag dricker ju inte alkohol så jag får väl plocka hem lite poäng där?? 🙂

Det jag tar med mig idag var känslan jag fick inom mig när jag kom till Sats Frölunda, som i så många år varit mitt hemcenter.. där jag kört flera pass i veckan i över 7 år men nu inte varit på över 2 år … Fick så många kramar av så många gamla stammisar så jag hade ju tårar i ögnonen innan jag skulle köra klassen. Tänk att alla dessa är kvar och tränar .. dem är verkligen fantastiska!

Är det några människor jag skulle kunna umgås med när jag är så här trött är det väl mina underbara medlemmar. Dem är anlednignen till varför jag gör det jag gör. Dem fyller dagligen på min energibank, mer än vad dem anar – TACK alla fina ❤

Mitt gamla skåp.. haha.. snacka om att gå down memory lane..

Taggad inför Soma Move premiären

Hyllan är kvar.. 🙂
En (blivande trött) instruktör

Time to relocate to Sats Mölnlycke.. 

Finns alltid vid min sida…

Klockan var 17:14 och jag var framme på nästa ställe…

så här ”pigg” såg inte ut EFTER passet!! haha

Inredningen i persoanlrummet var lockande!!!!

Det skall grillas där ute imorgon för er som vill vara med !

Ingen grillning på Lise men en Diet Fuel som smakade gott – Tack Jonas!

NU skall jag däremot sova. Har första PT kunden kl 0800 sen kör jag mina 3 pass igen imorgon (fast endast 1 av dessa 3 är Soma! hihi)

Natti natti!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s