Det finns väl inget som är så vackert som västkusten på sommaren! I helgen hälsade jag på min härliga kompis Jessica och hennes Torbjörn ❤ och hade supermysigt. Fast det bara var från lördag till söndag hann jag känna av att jag fick en microsemester!

Jag kom lördag eftemiddag och bara en kort stund efteåt var grillen igång.. snacka om sommarkänslor!

Vaknade söndag morgon till en supermumsig frukost (pannkakor med blåbär där pannkakorna var gjorda på bl.a. jordnötsmör, som Lise älskar!)
Det roliga med att bo på landet är att man intar vissa ”lantliga rutiner” (som jag inte helt är van vid) som t ex ”Kl 11 kaffe!
hahahahaha.. sorry men det lät ju som om vi plötsligt var 89 år när det var ”11 fika!” .. men det var gott för att kaffet serverades på altanen i solen (medan Torbjorn var ute och sprang en ”liten runda” på 2,3 mil (Göteborgsvarvet som vi kallar det i Göteborg!!!)
Efter fikat var det softdax.. jag fastnade vid datorn, och Jessica blev en musikmixare i MixMeister och fixade ett cykelpass hon ska ha imorgon 🙂
Sedan var det dax att ge sig av mot Fjällbacka och Grebbestad. Vi tog en promenad i den lilla idylliska staden (en lång gata) Fjällbacka och där gjorde jag nästan slut på mina batterier … så mycket att fotografera! Vi åt en god lunch (räksallad) på ett mysigt fik innan vi åkte vidare mot Tanum.
Fika i solen

Lite av Fjällbacka

Fjällbacka (samma gata..)
Happy in love…

En brandstation…
Efter lunchen var det dax att ge sig av till Tanum, TedActive där jag skulle hålla Yogalates för att väcka ett intresse för blivande instruktörer. Klassen var härlig, fick massa beröm och lyckades sälja in Yogalates instresse till flera 🙂
Nu är jag hemma . så trött och har en lång dag framför mig imorgon så nu är det zzzz som gäller 🙂
Natti Natti ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s