Ojoj – jalla jalla

Jag tror aldrig klockar går så snabbt som när jag är inne och umgås med Photoshop! Men nu har jag redigerat 3 bilder (wow. hahahaha bara ca 498 kvar!!!) men hur som helst så får jag avsluta här och nu börja  förbereda lite jobb (har ju också ”jobb bilder” att redigera från min senaste produktfotografering som skall vara klart tills på tisdag 🙂

Här är vad jag gjort hittills idag (det och ätit havregrynsgröt fast det har jag inte plåtat!!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s