Min arbetsplats har nästan blivit som ett hem numera.. Jag flänger runt från ställe till ställe men skulle inte vilja vara utan ett av dem! Däremot kan det kännas gott ibland att komma hem, hamna i soffan med datorn och Photoshop samt njuta av tystnaden (och framför allt slippa prata och höra min egna röst)!

SATS blivit ett ”andra hem” och medlemmarna blivit min familj. Jag träffar dem oftare än vad jag träffar mina vänner för att numera hinner jag knappt fika med någon kompis.
Dock har jag valt detta själv och jag är lycklig med det jag gör men som allt annat i livet är det gott med en paus ibland. Jag kommer få återhämta mig i helgen med tanke på att mina klasser är reducerade på måndag (istället för att köra 3 pass, kör jag bara 1.. JIPPI..!)

Imorgon (fredag) kör jag Soma Move på Sats Torpavallen kl 1630
Lördag kör jag Yogalates i Sats Mölnlycke kl 1145
Söndag kör jag mina 2 BodyBalance (1030 på Kungsgatan och 1730 på Mölnlycke)
och på måndag.. då kör jag BARA HotMOJO kl 1600 på Sats Eriksberg (vilket innebär 2 mindre pass än vad jag brukar köra på måndagar!) *lyxigt för fru Korsedahl*

Klockan har passerat 0200 på natten och det är dax att avsluta (skall bara en liten kort vända inom Photoshop innan jag lägger mig).

Må så gott och dröm sött ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s