Nu har jag legat på soffan i ca 45 min – mina baksidan lår värker men det är bara att bita i.. Får sovmorgon i morgon!

Jag var ute hos min kund idag kl 0800 och höll på tills 13:00 med en INTENSIV produktfotografering. Vi var snabba som attan, och färdiga innan jag hade trott vi skulle vara. Ca 140 produkter blev fotograferade och nu återstår jobbet – i Photoshop (där den mesta tiden kommer ta plasts). Detta kommer inte vara klart på så få timmar men jag hinner inte påbörja det nu.

Om drygt en timma har jag PT-kund, sen har jag mitt pass kl 19:30 på Sats Kompassen så först kl 20:30 är arbetsdagen klar…

Jag har jobbat ca 25 tim på 2 dagar och då inte varit ledig en dag sen jag kom hem från Thailand, men jag tycker om tempo och skall inte klaga. Det är endast mån-ons denna veckan som blir lite mer intensiv innan påsk (fast jag kör klasser ändå under påsken).

Tur man får energi av att träna! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s