Vilken dag, vilken känsla, vilken måndag – WOW!

En måndag är för många en ”suck, börja jobba dag” men för mig är det en ”Jippi – jobba få energi dag!”
Att kombinera mitt yrke som frilansfotograf ihop med att vara instruktör är vad jag älskar syssla med  och kommer fortsätta med i många år framöver.

Jag får så sjukt mycket energi från dessa underbara medlemmar som tränar för mig, WOW, vilka stjärnor det finns i Göteborg!IDAG var en speciell dag (för mig i alla fall). Jag hade premiär på SOMA Move och Hot MOJO och fick avsluta min arbetsdag med en underbar Pilates på SATS Landala. Visst, är det lite stress mellan dessa två center (SOMA Move och Hot MOJO körs ju på SATS Eriksberg) och på en timme skall jag ha transporterat mig själv till ett nytt ställe och fyllt på med ny energi (men jag hinner få så mycket på klasserna jag kör så det räcker och blir över i massor!)Jag blev SÅ GLAD när jag såg flera av mina stammisar som tog sig till SATS Eriksberg  (nya och så fräscha center) för att vara med på inte bara en, men BÅDA klasser!!
Jag fick sedan lämna Eriksberg med bussen som gick 18:41 och kl 19:15 var jag sedan på plats på SATS Landala för att hålla min Pilates (som jag saknat under tiden jag varit i Thailand) Den var full med härliga och träning sugna människor som bara blir bättre och bättre, starkare och starkare för varje vecka!

Nu har jag landat i min lägenhet, ätit middag och lever på den härliga energin jag fått. Jag hoppas flera haft en sådan underbar måndag som jag fått uppleva.
Det fina med allt är att detta får jag uppleva varje dag.

Tackar alla som fyller på min energibank – hade aldrig klarat detta utan dessa fantastiska själar!

Fick sedan detta i min Facebook mail (gör mig GLAD!!)

Skaffa dig en bra dag du med – det är du värd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s