Eh, tyvärr – upptagen!

Känner mig ”taskig” som varken kan vicka och hjälpa min kollegor som ställer upp på mig eller ta en fika med kompisar …. men jag jobbar VARJE DAG och inser nu att jag är inte bortskämd på ”ledig tid” direkt.

Jag tänker ”schemaperiod” och i och med att SATS scheman numera bara sträcker sig över 3 månader så verkar det bättre för min del, fast när mina klasser ser likadana ut så är det inte stor förändring ändå.

MEN jag är en arbetsnarkoman och frilans fotograf och älskar mina yrken samt kombinationen av dessa så jag kan inte klaga! Jag har ju dessutom precis kommit hem från en underbar semester i Thailand där jag fick slappna av och räknar ned till nästa resa 🙂

Så vill man umås med mig så får man helt enkelt träna tillsammans med mig – eller beställa en fotografering.. haha

Nu skall jag fortsätta öva in koreografi (med alla olika klasser jag kör tillkommer även denna biten) 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s