Jag tycker verkligen om söndagar – fast jag ”jobbar” dubbla pass och låst upp hela dagen är det något speciellt med denna dagen. Alla som kommer på klasserna är på något sätt ”lugna, mer utvilade och mer mottaglig” (svårt att förklara men jag märker hur dem hunnit varva ner i helgen) 🙂

Nu har jag kört en BodyBalance klass på Kungsgatan (med så sköna medlemmar). En av medlemmarna ville ha mig som PT (pga ryggproblem) och är det något jag har erfarenhet av så är det väl svaga ryggar och pilates) så det kommer bli jättebra att börja köra PT med henne när jag kommit hem från Thailand!

Jag ligger nu på soffan och bara gör ”ingenting”. Planerar veckan lite men det mesta är spikad och jag skall nu börja förbereda inför packningen. Måste även vaccinera mig imorgon inför Thailands resan och sedan är det fullt upp i veckan så dagarna kommer bara rusa iväg…

Vid 16:30 tiden åker jag ut till SATS Mölnlycke och kör ännu en BodyBalance (och va jag älskar den söndagsklassen!!) och sen vid 19:15 är jag hemma och jobbat klart och kan då softa lite mer.
Hade det inte varit för mina dubbla pass idag hade jag faktiskt testat på klättring!! Japp, detta är något jag skall nu få testa (som jag velat länge!) men tyvärr måste mycket av naglarna bort inför detta. Alltid lite spännande med nya ”aktiviteter” (precis som om jag hade brist på att sysselsättas.. hahaha)

Nu skall jag äta lite (kom på att jag glömt detta) men blev hungrig när jag fick smaka den goa Ärtsoppan med gorgonzola som min inneboende gjorde nyss.. shit (ser inte vackrast ut) men smakar jättegott!

IMAG0207_1
/
Hoppas du också får en underbar söndag!
/Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s