En lördag med Yogalates = lördag med kärlek!

IMAG0174_1_1

Det var så roligt att komma ut till Mölnlycke idag för att det var meningen att jag egentligen skulle varit borta på utbildning men fick ändrat det tills på slutet på mars. Jag saknar mina medlemmar ifall jag är borta för länge och nu, bara om en vecka, åker jag till Thailand och blir borta 2 helger så därför är det extra roligt att köra mina klasser som vanligt i helgen!

Medhi som körde boxen innan mig var också med på min Yogalates (tro mig, killar behöver stretcha mer och särskilt Mehdi som tränar så mycket kampsport som han gör!) Fick tips om massa go musik som jag kan använda till mina pass och han skall hjälpa mig sätta ihop nåt för SOMA’n.

MUSIK

Musiken som jag använder på mina klasser (förutom Hot MOJO, som är utan musik och LesMills, som är förkoreograferad) kräver musik utan takt men där den verkligen skall locka fram rätta känslor! Jag får en del hjälp runt om av människor med musiken då jag känner flera inom branschen men jag letar ständigt ny inspiration och vill inte fastna vid en artist eller en typ av låt.

Jag åkte ut till Sats Mölnlycke med Mehdi (då han bor nära mig och skulle köra boxpasset innan mig) vilket gav mig en timme till extra stretch inför mitt pass vilket var jätteskönt. Jag lyssnade på Faithless och stretchade loss i personalrummet – det är kärlek för kroppen det!

liseinnanyogalates

Många jag pratar med på gymmet säger dem aldrig hinner stretcha men jag tycker det är något dem bör unna sig ofta! Jag tycker det är sååååå gott att stretcha. Jag stretchar alltid 1-2 ggr pr dag.

När jag kommit hem från Thailand skall jag förlänga mitt Yogalatesppass och köra en extra 30 mintuers stretchklass med medlemmarna (mycket uppskattat!)
Nu skall jag fixa till mig lite sen hälsa på Katharina och Björn om en stund!

Önskar DIG en trevlig lördag!

Ciao!
Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s