Nike Studio Wrap – Yogaskor från Nike

Nike har kommit med Studio Wrap skon som gör att du inte halkar på din yogmatta. Jag har själv inte testat den men blev faktiskt väldigt sugen! Jag skall se om jag inte får köpt dessa när jag åker till Thailand för att här hemma ligger priserna på ca sek 1200 vilket känns lite saftigt men … vad är det om skon verkligen fungerar och man kan använda den under sina yoga, pilates boll klasser m.m?!

Jag tycker ju inte dessa ”5-fingers” skorna är inget annat än fula, men denna modellen från Nike var söt, läcker och fin och är den dessutom skön kommer den användas mycket av mig!

Mer information om Nike Studio Wrap finns här och nedan ser du hur skon fungerar:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s