Ja, denna dagen blir spännande på många sätt. Den har börjat med att telefonen ringt, pipit och hållt i sig (för att jag föddes idag, för 43 år sedan)! :)

Jag är inte så noga med mina födelsedagar egentligen, jag har aldrig varit partaj-tjejen så bara vid några enstakade tillfällen har jag ”firat” (min 30- och 40 års dag). Nu idag fyller jag som sagt 43 och känner varken skillnad eller någon ”kris” i kroppen. Jag är stolt över min fysik och är lite barnslig i sättet så jag känner mig ärlig talat inte så (jä**) gammal! haha

I eftermiddag blir det spännande – för att jag skall ikväll (och resten av denna helgen) gå HotMoJo utbildning! Hot MOJO är alltså Yoga i 38 graders värme! Det blir perfekt att ”testa på” på värmen som jag sedan kommer leva med om 15 dagar då jag då åker till Thailand (och nu är det ca 35-38 grader dit jag åker) TJOOHOOO!

hot-yoga
 

Jag har hört att utbildnignen är töff, vi fått mail där det står att vi inte bör boka in något annat denna helgen då den är både fysisk och psykisk krävande! (hmmm.. lite har dem lyckats skrämma upp mig). Jag kommer redan idag få övningar med koreografi som jag skall sätta tills imorgon samt på söndag så det gäller nu att vara på gång samt fokuserad (så nåt partaj hade inte passat in idag).

Önskar dig en underbar helg – min kommer bli HET!
/Lise :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s