Trött och Tung

Sov inte nåt natt till idag – och hade första passet kl 0645 på Kungsgatan. På vägen ned till gymmet kändes det som jag var på väg att svimma av vid några tillfällen. Ville helst av allt att vagnen skulle släppa av mig precis utanför dörren till Sats för dessa 100 meter jag fick gå från Domkyrkan till Sats Kungsgatan kändes som flera mil för kroppen
Jag kom ju hem från mitt pass igår vid 2100 tiden och det tar en stund för mig att komma ner i varv, dessutom är jag inte van vid att köra så tidigt så jag var väl vaken av lite stress för att inte försova mig också…Det var kallt, endast en person såg jag promenera på Kungsgatan (och hon skulle med på mitt pass)…
Väl hemma börjar en sms konversation med mitt x som leder till ett längre samtal. Måste tillägga att vi har en underbar relation och han är världens bästa (styv)pappa för min son som han har uppfostrat i över 10 år men idag var jag väl inte den bästa att diskutera med tanke på all sömn jag inte hade fått… ler..
Jag har inte haft en dag ledig sen julen så jag längtar tills jag och Carina (imorgon är det bara 2,5 vecka kvar) åker till Thailand.
Jag är van vid att resa mycket och får sällan resfeber men nu är det över 2,5 år sen jag åkte utomlands (mkt pga ryggskadan och allt vad den ställt till med) så NU.. NU är jag ready to take off! tjoohooo!
Hört massor av fint om dessa ställen vi åker till så resan kommer jag nog leva länge på!
Nu skall jag lägga mig på soffan och zzzzzz ett par timmar innan jag har min Yogalates på Sats Kompassen kl 19:30.
Kärlek till er alla från mig!
Kl 06:29 på Sats Kungsgatan en tisdag morgon.
Kl 06:29 på Sats Kungsgatan en tisdag morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s