Det är inte ofta jag sett en snygg, smart och fin Yoga väska/bag på några av sportbutikerna i stan men på nätet kan man hitta allt!

Jag bär runt på en stor träningsväska och orkar då sällan även bära med på min ”klumpiga” yogaväska innehållande min matta, men oftast vill jag ha min egna matta (även när jag kör pilates). På gymmet kan jag ha en liggande men med tanke på att jag kör klasser på 6 center är det lite väl drygt att behöva köpa 6 mattor så jag har nu kollat lite runt på nätet efter snygga, men framför allt praktiska yogaväskor/bags och hittade lite på Everything Yoga, Ogorgeous.com, Manduka, Gaiam. Dessa hade lite roliga design och var praktiska på det vis att den rymmer lite mer än bara din yogamatta. Priserna var allt från $20 – $90 men det var många inom den lägre prisklassen.

Klicka på bilden nedan för att se alla 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s