Woman SleepingJag har under många år haft (kroniska) sömnproblem. Det beror på olika fakturor men läkarna har även skrivit detta ned på sina papper och försökt hjälpa mit (utan att ge mig mediciner, då dessa ej kunnat tas med mina ryggmediciner). Jag har blivit remitterad till olika sjukgymnaster för att testa olika avslappningsmetoder men det har väl fungerat ”sådär”..
Avslappningen tror jag varit bra som jag fått, men jag, som många andra har svårt att lägga sig ned hemma (med allt runt omkring) och ta spontana korta sköna avslappningar. 
Däremot tycker jag alltid jag får en skön avslappning när jag besöker andra kollegor och går på deras klasser som innehåller detta (typ yoga, pilates, bodybalance m.m).
Nu kör jag många klasser och tränar själv ca 5 pass  i tillägg till detta i veckan, samt ändrat mycket i min kost och nu märker jag dessa resultat som jag själv pratar så mycket om för mina medlemmar …. ”pilates, yogalates och yoga, ger dig bättre sömn”!
Jag kan sova 7 tim i sträck och känna mig utvilad och det var många år sedan jag kunde ha en oavbruten sömn. Helt fantastiskt! Jag började känna av detta vid jultider och hoppas detta nu är en långvarig grej som kommer hålla i sig!
Detta är ett sätt för min kropp att tala om att jag tränar och äter rätt samt efter vad den behöver- tänk va skönt att den får bestämma!
Puss på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s