Att bära runt på en Canon 5D Mark II med ett stort 70-200 mm L objektiv finns inte på min karta i vardagen så därför använder jag mobilen!! :=)

Det är något med detta att inte bära på den ”hetaste” utrustningen men ändå försöka fånga dessa vardagsbilder. Jag tycker mycket om att studera amatörfotografers foton. Man behöver verkligen inte den bästa utrustningen och ett läckert tilltalande fotografi handlar om så mycket mer än så för mig. Det är motivet, känslan det ger mig och nyfikenheten det skapar. Amatörfotografer är inte så skadade av alla ”fotoregler” som finns och därför blir många bilder så bra (tycker jag).

Jag behöver stanna upp lite oftare för att idag kom jag hem och ångrade att jag inte hade fotograferat en cykel jag såg på väg till sjukgymnasten. Jag fotade andra bilder men.. vet inte.. jag frös, kände mig stressad och bara lät cykel vara (vilket jag åndrar nu).

Annars mår jag prima! Jag älskar verligen köra alla dessa klasser jag gör, för att det ger mig så mycket glädje och energi!

Imorgon är det torsdag (en av mina favoritdagar) och jag har 2 av mina favoritpass: YogalatesTorpavallen,  och sedan Pilates BollKungsgatan (med lång väntelista på båda) –  det är kärlek på hög nivå!

Imorgon skall jag fotografera mera, vad skall du göra?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s