Hot Stone Massage

Nu mår min kropp helt prima – känner mig lite matt bara och behöver drick lite mer vatten. Jag kom hem ett litet tag sedan från en otroligt skön massage!
hot-stone-massage
Jag fick en Terapeutisk djupmassage med Hot stones (japp, varma stenar) – shit va gott. När han masserade utsidan lår samt mina vader kände jag av Trigger Point klassen från igår med Sandra! (ajajaj…)Jag haft sen länge tillbaka stela axlar, huvudvärk och han löste upp allt som var. 
Jag har blivit masserad många gånger tidigare men det är bara 2 personer som lyckats med min kropp, Maria Holgersson och massören från idag, Lars (Djupmassage)! Båda anpassar behandlingen efter kroppens behov och det är viktigt för mig, med tanke på min ryggskada. Jag är inte ute efter en ”spa, mys-pys massage” men en bra behandling som framför allt som gör att min kropp tar åt sig behandlingen och eventuellt svarar på smärtan/spänningarna.
Nu (under en begränsat period) har han desstuom 10% rabbat på alla sina behandlingar.
Aboslut värd ett besök!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s