Söndagar är härliga fast dem kan kännas på kroppen med tanke på att dem innehåller 2 Bodybalance men så länge kroppen är inställd på det och jag fördelar min styrka jämt över båda passen så fungerar det alldeles utmärkt!

Hann inte göra någon smoothie imorse så det fick bli en Diet Pro drink (från Gymgrossisten) som jag hade i träningsväskan, vilket gav mig tillräckligt med energi. När det är i flytande form tar kroppen upp det mycket snabbare vilket är en fordel när det kommer nära inpå passet. untitled-1667

Jag köpte Diet Pro förra dagen men den köper jag inte igen! Personalen på Gymgrossisten rekommenderade mig att köpa chocklad, fast jag valde jordgubb, då den passar bättre i min Smoothie. Jag kommer köpta Whey Diet (min favorit) nästa gång från Budo Fitness (också jordgubb) och den är sååå god!!

Lite minnen från min förmiddag och söndag (so far)

untitled-1359880557949 untitled-1359880595835

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s