Mina 4 budord

Vad otroligt glad man blir så fort solen skiner och man kan skymta lite blå himmel! Jag får iallafall en liten försmak på vårkänsla inom mig och upplever samma sak också.

Jag var lite stressad när jag kl 10:45 stod nere vid Korsvägen och väntade på bussen som skulle ta mig till SATS Mölnlycke – och den inte kom (pga fordonsfell). Mitt pass börjar kl 11:45 på lördagar och jag visste att om jag skulle ta kl 11:12 bussen skulle jag vara på Mölnlycke Station kl 11:27, hinna mitt pass, men inte ha några marginaler (vilket jag kan bli stressad över).

Passet gick underbart och jag hade saknat mina Mölnlycke-medlemmar som jag inte hade sett på 2 veckor (var i Sthlm förra helgen). På vägen ut till bussen klarar jag och tappa min telefon (igen) i marken och det är inte mycket kvar av displayen nu.. suck MEN som tur är finns det en på väg nu till Gbg (då jag har HTC One X måste den specialbeställas) så jag får en ny nästa vecka! JIPPI

Man blir ju helt förlamad utan en mobil som fungerar ju?!! Snacka om att det är en sorts förlängning av ens ryggrad! hehe

Nu skall jag fika med Eriq, Elisabeth och Nicolas sen hem till Katharina och Björn för att kolla Melodifestivalen (som jag fortfarande efter alla år inte förstår mig på!)

Imorgon är det BodyBalance som står på schemat (med lite kö……).

Screenshot_2013-02-02-14-13-02

Mina 4 budord:

Va rädd om din mobil, njut av solen, unna dig lördagsgodis och berätta inte för mig att du tycker om Melodifestivalen!

Puss på dej!

/Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s