Det är sååå skönt att vara ledig men sååå tråkigt när man då behöver ta hand om ”hushållet” hemma! Jag var tvungen att trippelkolla min kalender igår kväll, bara för att vara säker på att jag verkligen var HELT ledig (och det var jag!!).

Känns lyxigt – och skulle ibland önska jag var mer ledig men vet samtidigt hur mycket jag älskar jobba samt uppskattar då kanske ännu mer ledigheten när den först inträffar  Jag skall ju inte klaga för att imorgon är det är det bara 4 veckor tills jag sitter på ett plan tillsammans med Carina och är på väg till ca 35-38 graders värme! :=)

Jag har ätit lunch på stan (bästa Sushi ever!) samt stack bort till SATS Kungsgatan och tränade SJÄLV (mitt program jag fått av min underbar PT Moa, samt lite extra pilates övningar på bollen).

MEN nu är jag hemma och vet att jag måste städa och tvätta.. GRRRRRR (finns inget tråkigare!!) Ångrar att jag inte bokade in nåt jobb, tränade lite längre eller hittade på annat för att det är såååå tråkigt (speciellt då tvätten!!!)

Kan inte nån ringa mig nu bara och säga att ”snälla Lise, vill du vicka 1, 2, 3 eller 4 pass idag?” – för tro mig du får ett JAAAAA på en gång   – allt annat än det här!!

Skaffa dig en underbar helg!

/Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s