Avslutat en, öppnat dörren för en ny

Januari är nu historia och en Februari månad har påbörjat. Det känns lite läskigt att det redan är februari, när jag tyckte att jag nyss var i Oslo och firade jul, men tiden går fort när man har kul, eller hur?!

När jag tänker på vad som hänt under denna månad är det inte mycket (utom det vanliga)…. Jag har kört klasser, kört klasser och kört lite extra klasser. Hunnit med 2 helger i Stockholm (älskar den stan) och spenderat en del tid på olika Sats center runt om i Göteborg och Stockholm.

Jag har uppdaterat Yogalates till Level nr 3, förnyat BodyBalance till nr 59, samt tränat, lärt in och blivit en SomaMove instruktör, tränat själv, besökt sjukgymnast för ryggen, haft PT-kunder, varit PT kund till Moa, plåtat familjer, gravida par i studion, fotograferat SATS invigningen på Torpavallen.

När jag nu ser tillbaka har jag faktiskt hunnit med en hel del ändå!

Summering i siffror:

* Instruerat 32 pass (med tanke på att Sats var stängt 1/1 så vill det säga ett snitt på 1,06 pass/dag)

* Tränat själv 12 tim

* Åkt kollektiv trafik i för många timmar (vill inte ens veta detta……..)

* Resor: 2 ggr till Sthlm

* Sjuk: Bihåleinflammation i 1 vecka (fan va ont det gjorde…)

* Varit utan röst (helt och hållet) i 2 dagar

* Plåtat ca 5000 bilder

.. men det BÄSTA ÄR att om 4 veckor åker jag till Thailand!  – så tiden fram tills dess får gärna gå fort!

Jag haft med andra ord en underbar januari och tänker skaffa mig en lika härlig februari!

/Lise

2013-02-01 01.04.38

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s