Helgen varit bra (lite töff) men spännande. Min röst höll exakt igenom min framföring av Soma och sen la den av (och jag menar verkligen LA AV!). Mitt röstband tagit stryk av allt hostande jag haft de senaste 2 veckorna och det skall så lite till innan den blir paj. Mitt jobb kräver röst, antingen bakom en kamera eller när jag instruerar klasser. 

Den har nu fått vilat sen i söndags eftermiddag men är inte bra än (pratar luft, vilket inte är så rolig).
Min son har inget emot detta alls, han slipper en mamma som tjatar och skulle nog vilja ha det så här under en längre period men själv får jag snart panik. Jag skulle ringa ett samtal idag och fick bara lägga på då personenen i andra ändan inte hörde ett skit av vad jag försökte säga.
Hur som helst så har jag annat att reflektera över samt leva på och det är minnen från helgen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s