Varför Soma?

En upplevelsesrik dag kan man säga detta varit! Det är första gången jag kastar mig in i en utbildning, ett nytt träningskoncept, utan att veta helt vad det går ut på eller testat tränat det själv.
När jag packade träningsväskan imorse visste jag inte hur många ombyten jag skulle ha med. Skulle passet va svettigt eller lugnt??!
Nu har jag fått känna på, testat samt kört Soma Move och äntligen har jag fått uppleva det! Jag har varit lite nervös med tanke på att jag tackat ja till att hålla Soma-pass på Sats Eriksberg (öppnar 16/3), fått utbildningen, resan, samt ett mycket lyxigt boende (tydligen fått Design rum på hotellet med gratis minibar) utan att veta vad jag gett mig in på.. MEN det känns helt underbart!

Vad är SomaMove?
SomaMove, en holistisk träningsform där du tränar kondition, styrka, spänst, balans, flexibilitet och koordination. Den är atletisk men mjuk där man tränar individuellt, i grupp. Du är aldrig liggande eller sittande under dessa 45 minuter och du använder dina fötter och händer som aktiva utgångspunkter för de olika rörelsene. Är du stel, blir du mjuk och är du mjuk blir du stark!
Med hjälp av maffig musik med mycket kraft kommer du få hjälp att hitta ett flow och rytm i din kropp. Jag önskar att du lämnar salen med en fantastisk stark och mäktig känsla inom dig!

Känsla?
För mig handlar det alltid om att hitta känslan. I alla klasser som jag instruerar (BodyBalance, Pilates, PilatesBoll, Yogalates) så önskar jag att alla deltagare hittar en stark och skön känsla inom sig, en känsla dem känner dem skulle vilja leva länge på.
Resulten kommer snabbare om du har en härlig känsla inom dig. Känner du inget, kommer du så småningom att sluta med det du gör, men mår du bra av det du gör, kommer du vilja fortsätta (och därav kommer resultaten)!
Jag har tekniktränat i hela dag och kroppen (samt hjärnan) är slut. Imorgon skall jag suga ur mig det sista från denna utbildningshelgen så att jag kan komma hem till Göteborg, och vidarebefordra denna häftiga SOMA-känslan till mina deltagare varje måndag (start 18/3) kl 16:30 på Sats Eriksberg
Lite bilder från denna sköna dag 🙂
IMAG1506_1
IMAG1510_1 IMAG1512_1_1 IMAG1513_1_1 IMAG1515_1_1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s