SATS beställde lägenhet åt mig!

Idag var min ”träningsfria dag” (iallfall från att hålla pass) men oftast tränar jag själv på fredagar. Däremot hade jag lite saker jag fick fixa istället för att kl 16:35 åkte jag från Göteborg till Stockholm.
Jag skall gå Soma utbildningen vilket jag ser mycket fram emot! Jag är här med en annan grym kollega från Gbg, Maria, som (också fått en egen lägenhet!) Det känns ju inte annat än lyxigt att komma till Stockholm redan dagen före allt börjar för att ”landa” och kunna förbereda inför all träning helgen skall ge!
Det kändes EXTRA lyxigt när kom fram till mitt rum och läste Birgersviten (Hotel Birger Jarl) på dörren! Jajamensan, jag hade självklart fått en LÄGENHET… Kan tänka mig ”rummet” är på ca 55 kvm eller så 🙂
Man kommer in i en egen ”hall”, sedan kliver man in i ”vardagsrummet” med lång soffa (som lätt rymmer 6 tjocka personer) sen är det då ”nästa rum” som är sovrummet… så nice!
Mellan sovrummet och vardagsrummet är det lite fri golvyta (ca 10 kvm)… och det är här jag blir fundersam… hmmmmm.. Antingen tycker SATS att båda jag och Maria skall bo som DIVOR eller så vill dem att jag skall öva in koreografi och tänker istället ”nu är det inga ursäkter – lär er programmet!!!”

Men oavsätt hur dem tänkt så känns det bra och jag kunde inte fått en bättre välkomst till Stockholm (sen har jag världens bästa arbetsgivare)! 
samling sthlm1 samling sthlm2 samling sthlm3 samling sthlm4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s