Idag fick jag avslutat min kväll hemma hos Carina, min underbara väninna som jag åker tillsammans med till Thailand. Det börjar närma sig och vi båda har fullspäckade scheman på var sitt håll fram tills dess så tiden kommer verkligen bara rusa förbi!
Ikväll blev det förrätt (avokado, creme fraiche med god kaviar) sååå gott (och vi båda är ”avokado-lovers”). Till huudrätt blev den en underbar räkgryta med Quinoa (också, så mumsigt!!).
Efterrätten  var bäst; INTERNET (hotellbokning) och några timmar närmare vår efterlängtade resa! Det var ju inte länge sen det var nyårsafton och nu är det bara 3 veckor kvar tills avresa. Vi åker 12:55 på en lördag och vi kommer sitta på Landvetter den förmiddagen med en god drink för att fira!
Vi har även bestämt oss för att träna på att stå på huvudet för att slippa så mycket sömn som möjligt då vi hört att den yogapositionen skall hjälpa)! Jag har ju haft sömnproblem i flera år och det är väl nu jag för första gången på länge är TACKSAM för det! haha
Vi flyger via Helsinki (första gången i grannlandet, Finland för mig) och direkt till Bangkok. Vi kommer stanna där 2 nätter (för att shoppppppppa på MBK Shopping Mall  (Bangkoks mest välbesökta shopping mall med över  över 2000 butiker) , sedan åker vi till Ban PheKoh SametKoh Chang,  och åter till Ban Phe innan vi åker hem till Sverige (om vi inte bestämmer oss för att stanna kvar!!). Vi tänkte ta Koh Samet och Koh Chang som det kommer. Vi vet inte hur länge vi stannar på vardera ställen men jag VET att jag kommer trivas på dessa sandstränder!
En resa med över 35 grader, sol  & vita sandstränder passar Lise perfekt efter denna höst/vinter som varit. Mycket (jä**** mycket) jobb, inga lediga dagar, massa träning och fullt upp. Det skall bli så vansinnigt skönt att få åka tillbaka till Thailand igen (4:e gången för min del).
Hoppas du får sovit gott – för det vet jag att jag kommer göra! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s