Sovit gott, ca 7 timmar (länge för att vara mig!), ätit Fullkornsvällning till frukost (plusspoäng för att vara mig med tanke på att jag är kass på att äta frukost), tränat hårt och bra en timme med min PT Moa (som enligt mig är Sveriges bästa!)

motivational_quotes_10

Hon har koll på min rygg, skadan, och vet om mina styrkor samt svagheter. Hon hittar verkligen sätt att utmana mig på och det är sååå roligt! Det är något alldeles speciellt att komma till gymmet, veta att ens kropp skall få jobba men inte veta vad den skall utsättas för. För mig är det en utmaning och presic vad jag behöver!

Kom hem, åt en nyttig lunch (kyckling, keso, majs och mycket avokado) Mums!!

IMAG1095

Nu skall jag hem till en grym kollega/ Zumba instruktör, Sophie, och få lite koreografi som jag skall få låna, sen ut och fotografera (jobba lite måste man också göra)… Jag avslutar måndagen med Pilates pass på Sats Landala kl 1930 (jobba lite till.. hihi)

Life is good och TACK, Moa för att du gav mig en bra start på dagen!

/Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s