Haft en härlig söndag (arbetsdag). För dem flesta är söndag en soft vilodag men för  mig är den som en hektiskt dag, vilken dag som helst i veckan. Första passet kl 1030 och det sista kl 1730, sen hinner man (ibland) vara lite social imellan passen, men det känns bra och jag haft härliga klasser!

Jag har även softat och planerat veckan som kommer. En hel del fotograferingar som skall göras imellan alla träningspass, sen avslutas veckan med jobb i Stockholm…

Lise planerar

Imorgon är det fullt upp (som vanligt). Skall bli piskad av min PT, Moa kl 0945 , sedan träffa en instruktörskollega vid 1300, sedan ut på ett fotojobb kl 1700, sen avsluta med att ta mig till SATS igen… för att hålla ett Pilates pass ❤

Supermotiverad inför min egna träning som blivit lite lidande ett tag nu pga alla pass så det blir så bra! Jag har pumpat upp min pilatesboll och strectchar hemma varje dag lite extra efter dagens träningstimmar.

Lite minnen från idag:

Min smoothie (gjord på ruccola sallad, tyrkisk yougert,  bladspenat, honung, frusna bär.. och lite kärlek)

2879_

Jag måste säga att jag har det rätt lyxigt  – att kunna planera in så mkt egentid och träning som detta fast jag freelancar…  (hade aldrig funkat om jag hade kontorsjobb) så jag lovar aldrig klaga!

Sov gott och maila mig recept på goa smoothies ifall du har (jag är en riktig sucker for smoothies)!

Ciao!

/Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s