Dödar ej

Jag lästa en intressant artikel igår från DN som jag hittade (gammal fast lika aktuell!) där det står om ”mördarbollen som räddar ryggen”. En artikel alla bör läsa och ta åt sig! Pilatesträning kan göras på så många sätt men kräver koncentration, extrem kroppskontroll, rätt aning och en stor dos med vilja/tålamod!

Igår kände jag mig som ett litet barn när jag var på väg ned till gymmet för att träna SJÄLV! Jag kör 9 klasser i veckan så det är svårt att hinna med och planera in egen träning. Det innebär oftast att man får besöka gymmet mer än en gång om dagen om man inte lägger in träningen i samband med sina klasser, men det är inte alltid det funkar för min del.

Igår var det Pilatesboll (den underbara röd/rosa bollen) jag fick umgås med. Tyvärr finns det bara EN PilatesBoll klass i veckan på Sats och den håller jag i själv så det är svårt att köra för någon annan instruktör (men hade det funnits hade jag varit stammis!) När jag tränar pilates själv med matta, pilates ring, gummiband, TRX band osv… som sagt Pilates träning kan göras på många olika sätt! Jag har en skadad rygg som kräver dagligen rehab och det finns ingen bättre träning än denna typ för mig och ryggen!

Bildbevis från igår 🙂

Nu skall jag alldeles strax ta mig upp till Sats Landala och låna lite luft för att pumpa upp min egna pilatesboll jag har här hemma. DN beskriver den som ”mördarbollen” men den gör allt annat än att ”mörda”.. ler.. den starker och du vet vad dom säger ”det som INTE dödar dig, starker dig!”

Önskar dig en skön lördag 🙂

/L

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s