Natten till fredagar sover jag ALDRIG länge och det kanske beror på att jag alltid går upp 0515 fredag morgon för att va på Sats Vahalla kl 06:45 på morgonen för lite Yogalates (L)

Efter träningen hade jag ett långt och trevligt samtal med en medlem som brukar träna för mig och efter det var det att rusa bort till studion för att fota Jonas! Mkt nöjd med alla bilder som togs – kl 1300 var jag därifrån och på väg hem för att byta om, hämta biljetten till Prismottagarseminariet av Hasselbladspriset kl 1530 (då började det) Jag kom dit (stressad, hann inte ens äta och hade fram tills dess klarat mig på en bar jag hade köpt på gymmet tidigt på morgonen.

Jag började undra när jag kom dit om jag var den ENDA som skulle deltaga men började då tvivla lite på mig själv (vilket jag har en god anledning att göra ibland!). Jag dubbelt kollar min biljett och ser att det är rätt dag  – FAST FEL MÅNAD! Så den 26 OKTOBER (också en fredag) är jag tillbaka på Götaplatsen.

Jag passade på att gå in på Konstmuseéts bokhandel (så mysig) samt gick allra längst upp och tog några shots ned vackra Avenyn (vacker och vaceker men åtminstone en del av Göteborg) :=)

…. som ni ser var även Herr Nikon ute och fotograferade :=

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s