Jag fick mersmak…tänk vad ett riktigt bra ”klick ljud” kan göra?! Att träffa så bra på så många slag utan en miss gjorde att jag skall tillbaka på golfbanan…! (jag har höga förväntningar på mig själv .. haha)

Jag kommer inte spela lika mycket som jag gjorde under tiden 1994-1998 men att gå ut på banan när det är gott väder (ej för kupperat.. haha..) är härligt (och dessutom då har en ”bra golf dag”)!

Jag blev ärlig talat jättesugen! Att ha ett sportsligt intresse förutom gruppträningen och min pilates som jag håller på med dagligen har jag saknat sen min ryggskada då jag fick sluta med kickboxning.

Så till helgen skall jag ställa mig och slå några bollar, gå korthålsbanan – sen nästa helg blir det 18 hål (med lite svordomar) :=) Norskan är tillbaka – and I’m gonna kick some a**! 😉

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s