Igår (fredag) gick jag upp 0515, var och hade mitt första pass kl 0645. Sedan var det hem, byta om, ta mig till nästa gym (Sats Kungsgatan) för att köra PT kund, hem efter det, tvätta för att sedan åka tillbaka till Sats Valhalla och köra pass nr 2 kl 1700…

Tyvärr fungerade inte headsetet så rösten var ju inte att hänga i granen efter den klassen.

Idag var det dax igen.. (2 pass) Bodybalance och Pilates (men som tur var fungerade headsetet!) Efter första klassen fikade jag med en kompis, åkte sedan hem och låg på soffan i 45 min… kroppen kändes som betong och jag kände att musklerna började ”stelna”.Det var inte läge för detta än då jag hade ett pass kvar så det var bara att resa sig, stretcha ut lite och ta sig till Sats Landala för att köra Pilates.

Klassen gick bra och 41 minuter efter min Pilates klass hade jag fått ett mail från en mycket nöjd medlemsnacka om lycka! ❤ !!

Efter klassen var det bara att fixa kamera och allt gear som ska vara inför en plåtning jag har imorgon kl 1400 (men innan den skall jag självklart ned och köra ett pass.. hahaha).

Men fördelen nu med detta jobb är ju att man kan unna sig lite gott ibland Efter min pilates gick jag rakt in på Konsum och köpte 3 färska kanelbullar som jag (delade inte med NÅN!!) var snabb med att äta upp! hihi…

Nu ligger jag på soffan och njuter av lite relaxation….

Önskar dig en fortsatt trevlig helg!

/Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s