Jag fick frågan i somras om jag ville köra Yogalates Sats Mölnlycke 2 tisdagar så att alla medlemmar där ute fick testa klassen då den aldrig körts där ute. Jag tackade självklart JA och körde min sista igår. 

På vägen hem kände mig lycklig och ledsen på samma gång. Jag var lycklig över att klassen hade fått en sådan OTROLIGT bra respons, så många bokade och var med och samtidigt ledsen över att jag inte skulle fortsätta med den där.

Människor berör mig på olika sätt och det var så många som berörde mig där ute. Jag ingen aning att två klasser skulle kunna sätta sina spår i min själ på det sätt de gjorde … Många hade kontaktat receptionen och framfört att dem ville ha kvar klassen samt mig där ute och det värmde så vansinnigt mycket!

Idag fick jag mail från Sats Mölnlycke där dem skrev att dem hade fått så mycket positiv feedback för det jobbet jag hade gjort samt Yogalates och att dem ville ha mig samt Yogalates som fast där ute. Jag tackade självklart JA!

Det är en magisk produkt och en fantastisk känsla att få köra Yogalates med så många underbara människor. Jag har instruerat i 20 år men aldrig kommit så nära människor som jag gör via dessa Body/Mind klasser jag kör.

Jag har bara helt enkelt, världens bästa jobb!

Tack! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s